Dispozitia 287/2022

privind stabilirea salariului de bază minim brut pentru doamna Ursea Maria în funcția de asistent personal al persoanei cu handicap grav de la nivelul comunei Movila Banului, județul Buzău.

Dispozitia 286/2022

privind stabilirea salariului de bază minim brut pentru doamna Turică Nicoleta în funcția de asistent personal al persoanei cu handicap grav de la nivelul comunei Movila Banului, județul Buzău.

Dispozitia 285/2022

privind stabilirea salariului de bază minim brut pentru doamna Stroe Gina în funcția de asistent personal al persoanei cu handicap grav de la nivelul comunei Movila Banului, județul Buzău.

Dispozitia 284/2022

privind stabilirea salariului de bază minim brut pentru domnul Oprea Ionel în funcția de asistent personal al persoanei cu handicap grav de la nivelul comunei Movila Banului, județul Buzău.

Dispozitia 283/2022

privind stabilirea salariului de bază minim brut pentru doamna Lucianu Liliana în funcția de asistent personal al persoanei cu handicap grav de la nivelul comunei Movila Banului, județul Buzău.

Dispozitia 282/2022

privind stabilirea salariului de bază minim brut pentru doamna Lazăr Daniela în funcția de asistent personal al persoanei cu handicap grav de la nivelul comunei Movila Banului, județul Buzău